Ajatuskuplia

Hyvästä KAVERUUDESTA

Yhteisistä UNELMISTA

Arjen POSITIIVISUUDESTA

Hullusta LUOVUUDESTA

Vankasta AMMATTITAIDOSTA

Siitä kaikesta syntyi Kupla!

 

SAIPPUAKUPLA

 

Sanotaan että unelmat on tehty toteutettaviksi.

Unelmien toteutus on kuitenkin rankkaa puuhaa. Se vaatii rohkeutta, päättäväisyyttä ja hyviä hermoja. Vastaan tulee haasteita, jotka on tehty voitettaviksi. Esteitä, jotka vain täytyy ylittää. Koet tunnemyrskyjä – iloa ja surua. Jotain täytyy jättää taakse, jotta pääsee eteenpäin. Täytyy päättää heittäytyä kohti pelottavaa ja tuntematonta. Minä ja Katja päätimme heittäytyä!

 

Yksi vitsi joka muutti kaiken.

Viime elokuussa kaikki muuttui. Teimme töitä yhdessä, vitsailimme ja naljailimme toisillemme. Koska yhteistyömme oli niin hauskaa ja saumatonta, heitin ilmoille kysymyksen: ”Pitäisikö meidän perustaa yhteinen yritys?” Sillä hetkellä nauroimme mutta kysymys jäi kalvamaan molempien mieltä. Viikon kuluttua Katja tuli luokseni ja esitti kysymyksen uudestaan: ”Pitäisikö meidän ihan oikeasti perustaa yhteinen yritys?” Silloin emme nauraneet, vaan aloimme suunnitella tulevaisuutta.

 

Ajatuskuplasta intohimoiseksi ideaksi.

”Mitä me tekisimme? Mitä me osasimme? Mitä me halusimme?”, olivat kysymyksiä joita pyörittelimme pitkän aikaa. Ihan kuin olisimme pelanneet palapeliä, jossa kaikki palaset loksahtivat kohdilleen. Rakastimme puvustamista, meikkaamista, värejä, meikkejä, vaatteita ja menneitä vuosikymmeniä. Siitä syntyi idea liikkeestä, jossa nämä kaikki yhdistyisi. Sillä hetkellä tiesimme, että olimme luomassa jotakin uutta.

 

Usko ja pelko kulkevat käsikädessä.

Uskoimme omaan ammattitaitoon ja osaamiseen. Uskoimme siihen, että ideamme oli hyvä. Huomasimme myös, miten omat erikoisosaamiset täydensivät yritystämme. Silti välillä tuntui, että pelko otti vallan. Pelko siitä, miten tulisimme pärjäämään. Oliko liikeideamme tarpeeksi hyvä? Olisiko meillä asiakkaita? Sujuisiko kaikki hyvin? Onneksi olemme pettämätön parivaljakko. Kun toinen meistä joutui epätoivon valtaan niin toinen osasi innostaa ja uskoa tulevaan. Näin pystyimme kahlaamaan tunnekuohujen läpi voittajina.

 

Unettomien öiden tulos.

Tuli aika jolloin oli tehtävä lopullinen ratkaisu. Oli haettava lainaa, starttirahaa, liiketilaa… Tehtävä liiketoimintasuunnitelma, rekisteröidyttävä, sanottava itsensä irti… Lista tuntui loputtomalta. Olemme viettäneet unettomia öitä, istuneet useissa palavereissa, täyttäneet lukemattomia kaavakkeita, tavanneet mielettömiä ihmisiä, soittaneet kymmeniä puheluita, juoneet litratolkulla kahvia ja nauraneet kippurassa. Kaikki tapahtui kuitenkin sellaisella rytinällä, ettei siinä paljon ihmettely auttanut. Neljässä viikossa meillä oli yritys pystyssä.

 

Kiitoksen määrä on suunnaton.

Saamme olla kiitollisia siitä, kuinka paljon apua ja kannustusta saimme. Niin tutut kuin tuntemattomatkin ovat alusta asti uskoneet unelmaamme ja auttaneet sen toteuttamisessa. Kaikella sillä positiivisella kannustuksella on ollut suuri merkitys. Ilman sitä, emme olisi nyt tässä. Paljon on vielä tehtävää ennen kuin saamme liikkeen auki. Kaikista tärkein on kuitenkin jo tapahtunut;

Unelmista on nyt tullut totta ja Kupla on puhallettu!

– Minttu ja Katja –

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s