Puoli vuotta pyörteessä

Ovi joka aukesi

Yli puoli vuotta sitten 2.6.2014, Kuplan nimi näkyi virallisissa rekistereissä. Tasan neljä kuukautta sitten Liisankadulla avattiin liikkeemme ovi, jossa on ehtinyt tapahtua vaikka mitä…

Vakavia pohdintoja

Taukotila on työpaikkamme sydän. Siellä sohvalla on juotu kahvia niin Jussi-palkittujen puvustajien, kuin ohikulkevien huoltomiestenkin kanssa. Kuka tahansa kanssamme kahville uskaltautuukin, hän haluaa yleensä tulla sinne myös uudestaan. Takahuoneessamme ei jutella säästä. Siellä pohditaan suuria asioita, kuten: Voiko lattiassa oleva kivi kasvaa? Voiko kananmunista tehdä korvakorut? Voiko Minttu synnyttää mallinukelle pikkuveljen? Mitä jos jalokivihiomoon viekin vaikkapa sappikiven?

 BLOGI KAKKU PYÖREÄ

Epätävallisia töitä

Olen aina sanonut asiakkaillemme että me teemme melkein mitä vain! Se on totta…

Omituisin oli mies, joka toi alushousunsa korjattavaksi.

Sympaattisin oli nainen, jonka koiran takkia täytyi suurentaa, koska koira oli lihonut.

Onnellisin oli vanha rouva, jolle taiottiin varastostamme aamutakki.

Haastavin oli Plussapallot, joiden kanssa työskentelimme välillä päät toistemme haarojenvälissä.

Ihanin oli asiakas, jonka kanssa keskustelin pitkään elämästä. Lähtiessään hän huokaisi: ”Kiitos! Sain tästä voimaa jatkaa eteenpäin.”

Hauskoja ehdotuksia

Liikkeemme ohitse kävelee joka päivä pappa, joka taitaa olla hivenen hullu. Kun kohtasin papan ensimmäisen kerran, hän sanoi: ”Mitäs rättejä ja lumppuja täällä myydään? Kauanko sinä meinaat, että tämä kauppa pysyy pystyssä?” Hymyilin papalle nätisti ja kerroin mistä oli kyse. Katjalle papalla oli parempi ehdotus: ”Sitten kun tämä yritys menee konkurssiin, niin perustakaa tähän pankki. Se kannattaa!”

Eräs vanhempi rouva olisi halunnut mustia T-paitoja. Hän osoitti minua ja sanoi: ”Tuollaisia kuin sinulla!” (Päälläni oli musta pitsinen paita) Yritin myydä hänelle päälläni olevaa paitaa. Ei mennyt kaupaksi… Myöhemmin hän tuli ehdottamaan että ottaisimme valikoimaamme myös alushousuja. (Hetken jo mietin että ehdotanko omiani… Onneksi ymmärsin sillä hetkellä pitää suuni kiinni…)

Omituisia kommelluksia

Löydän usein itseni omituisista tilanteista, tai vielä omituisimmista keskusteluista. Jotenkin vaan vedän niitä puoleeni…

Hakiessani liikkeemme standia sisälle, eteeni pelmahti mies, jolla oli suuri tarve jutella ja nauraa. Keskustelimme humoristisesti myyntityöstä, totisista ihmisistä ja siitä, kuinka bisnestä voi tehdä vaikka juoksemalla kadulla alasti. Lopulta hän lykkäsi käteeni käyntikortin ja pyysi minua soittamaan. Halusi viedä kahville. En soittanut…

Seuraavana iltana sulkiessani ovea, eteeni hoiperteli hieman hötäkässä oleva vanhempi mies. Koska satuin olemaan hieman vallattomalla päällä, olivat juttunikin niin omituisia, ettei mieskään tainnut aina pysyä niiden perässä. Naurutuokiomme lopuksi mies kaivoi povitaskustaan lompakon, otti sieltä kaksikymppisen, ojensi sen minua kohti ja sanoi: ”Sinä olet ihana ihminen. Ota tuosta ja mene kaljalle.” En ottanut rahaa vastaan vaan lähetin miehen vastapäiseen baariin….

Olemme monesti kuvitelleet mielessämme tilanteen, jossa joku kompastuu lattiallamme olevaan kiveen ja kaatuu pää edellä sohvalle. Pääsin testaamaan teoriaamme käytännössä kun kompastuin väsyneenä maton reunaan. Luojan kiitos, liikkeessämme ei ollut sillä hetkellä asiakkaita, sillä nauroimme niin paljon että siinä kyllä lirahti muutama tippa housuun! (Anteeksi seinänaapurit!!)

Olen myös heittänyt asiakasta vahingossa kumisella karvapallolla, jota puristelin ja pyörittelin liikkeen puolella hillitäkseni levotonta oloani. Onneksi asiakas omasi hyvän huumorintajun…

  SKUMPPA pyöreä

Kiitos vuodesta 2014

Kiitos Katja, että olet kestänyt myös ne minun ärripurriaamut, joina olen istunut hiljaa ja käynyt itseni kanssa tappelua pääni sisällä. Kiitos, että kestät myös sitä liiallista energian ja levottomuuden määrää, joka välillä pääsee valloilleen. Kiitos jokaisesta hullusta päivästä ja siitä, ettei yksikään työpäivä ole normaali.

Kiitos kaikille jotka olette seuranneet yrityksemme alkutaivalta, auttaen, kannustaen ja eläen siinä mukana!

Haluan toivottaa iloa, onnea, rakkautta ja suuria unelmia vuoteen 2015!

-Minttu-

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s